Μάιος, 2024
ΔΕ
ΤΡ
ΤΕ
ΠΕ
ΠΑ
ΣΑ
ΚΥ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
242526
SCROLL

Indulge to personalized treats!

Στη διάθεσή σας

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, θα μιλήσετε απευθείας με ένα από τα μέλη της οικογένειάς μας. Δεδομένου ότι τα καταλύματα είναι ιδιωτικά, μπορούμε να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη βίλα ή τον τόπο προορισμού σας.

Σκεφτείτε μας ως προσωπικό σας βοηθό ταξιδιών και θα απολαύσετε πραγματικά την άνεση να μπορείτε να φτάσετε σε μας ανά πάσα στιγμή. Αντιμετωπίζουμε γρήγορα τα αιτήματά σας και διασφαλίζουμε ότι όλα θα είναι έτοιμα ακριβώς όπως ζητήσατε, μέχρι να φτάσετε στην Κρήτη, στην επιλεγμένη ιδιοκτησία.

Εμείς προσωπικά θα σας καλωσορίσουμε στην βίλα και θα είμαστε στο πλευρό σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Ρωτήστε για το DVD που περιέχει φωτογραφίες από την περιοχή γύρω από τις βίλες και ξεκινήστε να ονειρεύεστε και δημιουργείτε εικόνες πριν την άφιξή σας.

Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα στη γη των μύθων.

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, θα μιλήσετε απευθείας με ένα από τα μέλη της οικογένειάς μας. Δεδομένου ότι τα καταλύματα είναι ιδιωτικά, μπορούμε να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη βίλα ή τον τόπο προορισμού σας.

Σκεφτείτε μας ως προσωπικό σας βοηθό ταξιδιών και θα απολαύσετε πραγματικά την άνεση να μπορείτε να φτάσετε σε μας ανά πάσα στιγμή. Αντιμετωπίζουμε γρήγορα τα αιτήματά σας και διασφαλίζουμε ότι όλα θα είναι έτοιμα ακριβώς όπως ζητήσατε, μέχρι να φτάσετε στην Κρήτη, στην επιλεγμένη ιδιοκτησία.

01

Ιδιωτικός Σεφ

Η ελληνική εμπειρία φιλοξενίας αρχίζει. Πιστεύουμε ότι οι βίλες μας γίνονται ένα ζεστό σπίτι όταν οι κουζίνες τους είναι γεμάτες με νόστιμες γεύσεις και εκλεκτά αρώματα!
Και γι 'αυτό σας προσφέρουμε τις πιο εξαιρετικές υπηρεσίες μαγειρέματος από έναν ιδιωτικό σεφ και την ομάδα του! Οι σεφ μας, είναι αφοσιωμένοι ειδικοί στα τρόφιμα και θα χαρούν να καλύψουν κάθε πτυχή του γαστρονομικού σας ταξιδιού εδώ. Με εξατομικευμένα μενού δεν υπάρχει γαστρονομική εμπειρία, όπου το έμπειρο προσωπικό και οι συνεργάτες του να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η δέσμευσή μας είναι ότι κάθε ένας από τους μοναδικούς πελάτες μας θα έχει την προσοχή που του αξίζει.
02

Μαθήματα μαγειρικής

Φροντίζουμε για επαγγελματίες σεφ να σας δώσουν μαθήματα για να δημιουργήσετε μεσογειακές μαγειρικές δημιουργίες στην άνεση μιας από τις βίλες μας χρησιμοποιώντας όλα τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα.
Από θαλασσινά έως συνταγές vegan, ο αποκλειστικός σας θυρωρός μπορεί να εγγυηθεί μια ευρεία γεύση στον ουρανίσκο για να ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας.
Δεν χρειάζεται να είστε ένας έμπειρος σεφ ή ένας παθιασμένος και αφοσιωμένος μάγειρας για να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις από το μαθήματα μαγειρικής.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες του επιλεγμένου σεφ, να απολαύσετε τη γνώση σχετικά με διαφορετικές καλλιέργειες τροφίμων και τεχνικές μαγειρικής και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι μέσα σε λίγες ώρες μπορείτε να απολαύσετε ένα καλό γεύμα που παρασκευάζεται από τα χέρια σας.

03

Εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας

Αν ονειρεύεστε ένα δείπνο για έναν μικρό αριθμό, ένα λαμπερό γκαλά ή έναν ιδιαίτερο χώρο, διαθέτουμε όλους τους κατάλληλους πόρους για να διασφαλίσουμε ότι η εκτέλεση του θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα.
Η ικανοποίηση κάθε αιτήματός σας είναι χαρά για μας. Γάμοι, εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτι γενεθλίων, παιδικά πάρτι με animateurs ή κάθε άλλη ιδιαίτερη περίσταση που θα θέλατε να γιορτάσετε θα φιλοξενηθούν στην ιδανική τοποθεσία και θα λάβουν την μέγιστη προσοχή μας ώστε να έχετε έναν επιπλέον λόγο να αισθάνεστε υπερήφανοι και να γιορτάσετε!
04

Ιστιοπλοΐα

Εάν η ανοιχτή θάλασσα είναι η αγάπη σας, σίγουρα δεν θα είστε σε θέση να αντισταθείτε στα καθαρά γαλανά νερά που περιβάλλουν την Κρήτη.
Η απόλαυση σε αυτό το περιβάλλον είναι απόλυτη αναγκαιότητα για όσους επιθυμούν την περιπέτεια. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε τα καλύτερα από τα θαλάσσια ταξίδια σας δίνοντάς σας την ευκαιρία να επιλέξετε από ένα μεγάλο στόλο πλοίων, συμπεριλαμβανομένων των σκαφών αναψυχής, των ιστιοπλοϊκών σκαφών ή των ταχύπλοων σκαφών.
05

Μασάζ & Spa

Ανανεώστε την ενέργειά σας και χαλαρώστε το πνεύμα σας, αναζωογονήστε το σώμα σας σε μια ιδιωτική θεραπεία μασάζ, όπου θα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες θεραπείες για την υγεία και την ομορφιά.
Έχετε μια τέλεια στιγμή για εσάς. Περιποιηθείτε και αναζωογονείτε το σώμα σας μετά από μεγάλη έκθεση στον ήλιο. Χαλαρώστε τον εαυτό σας και κλείστε ένα ραντεβού, αφήστε τον εαυτό σας στα εκπαιδευμένα χέρια μας.
06

VIP και ιδιωτικές μεταφορές αεροδρομίου

Θα σας μεταφέρουμε από και προς το αεροδρόμιο, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε αυτό που πραγματικά σας αρέσει.
Μπορούμε να εγγυηθούμε μία από τις πιο αξιόλογες υπηρεσίες μεταφοράς στα Χανιά καθώς και μια ασύγκριτη ευελιξία στις προσωπικές σας επιθυμίες και απαιτήσεις. Οι οδηγοί μας είναι γνωρίζουν άπταιστα αγγλικά και είναι πρόθυμοι να σας μεταφέρουν στις τέσσερις γωνιές του νησιού και είναι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Κάντε το δρόμο σας γύρω από το νησί εξερευνώντας όλες τις δυνατότητές του.
Είστε περιπετειώδης; Ένα ταξίδι στο νησί της Κρήτης είναι μια θαυμάσια περιπέτεια από μόνο του. Ενώ βρίσκεστε στο νησί, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε το ταξίδι σας κάτι που θα θυμάστε για το υπόλοιπο της ζωής σας.
© My Holiday Home 2024 | MHTE 97845123254788 | Web developement by Enter web