Μάιος, 2024
ΔΕ
ΤΡ
ΤΕ
ΠΕ
ΠΑ
ΣΑ
ΚΥ
1
2
3
4
5

Villa Asteri

SCROLL

Περιγραφή καταλύματος

Αυτό το απόλυτα λειτουργικό σπίτι με τα δύο μεγάλα διαμερίσματα βρίσκεται σε μια ήσυχη κεντρική τοποθεσία, μόλις 500 m. από την όμορφη αμμουδιά του Καλαμακίου και 5χλμ. δυτικά της πόλης των Χανίων.
Το νεόκτιστο διαμέρισμα 140 m2 στο ισόγειο διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, μοντέρνα και καλαίσθητα επιπλωμένο καθιστικό-τραπεζαρία με εντοιχισμένη κουζίνα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Υπάρχει άμεση πρόσβαση από το διαμέρισμα προς την εξωτερική βεράντα και τον όμορφο κήπο, ο οποίος διαθέτει ξεχωριστή πισίνα και μπάρμπεκιου. Το μεγάλο διαμέρισμα των 140 m2 στον πάνω όροφο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Το καθιστικό οδηγεί στην μεγάλη βεράντα 30 m2 με θέα στη θάλασσα.
Επιπλέον υπάρχει θαυμάσιος εξωτερικός χώρος 1260 m2 στον οποίο θα βρείτε μια μεγάλη πισίνα καθώς και μια ξεχωριστή παιδική πισίνα με ξαπλώστρες και έπιπλα κήπου, χώρο για μπάρμπεκιου, τέλειο γκαζόν, μεγάλη ποικιλία από οπωροφόρα δέντρα, κυπαρίσσια και βότανα που παρέχουν σκιά στις ζεστές περιόδους το έτος.
Η διώροφη κατοικία είναι προσανατολισμένη να αξιοποιήσει στο έπακρο το μοναδικό σκηνικό που βρίσκεται μόλις μερικά λεπτά με τα πόδια από την θάλασσα και τις παραλίες, προσφέροντας όμορφα διαμορφωμένους χώρους που προσφέρουν μια μεγάλη αίσθηση ιδιωτικότητας που είναι δύσκολο να βρεθεί κοντά στην πόλη των Χανίων .
Η πισίνα λειτουργεί από τον μήνα Απρίλιο έως Οκτώβριο! Κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση μπορεί να διατεθεί και κατά τη διάρκεια του χειμώνα καθώς υποδεχόμαστε φιλοξενούμενους όλο το χρόνο. Ζητήστε τα ξεχωριστά πακέτα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς που προσφέρουμε.

Πληροφορίες

: 14
: 310 m2
: 7
: 5
 
Κοντινή Παραλία : 0.5 km
Κοντινό εστιατόριο : 350μ
Ημέρα αλλαγής λινών : Ευέλικτος
Πρόσβαση : Αυτοκίνητο δεν είναι απαραίτητο. Πρόσβαση για ανάπηρους (ισόγειο διαμέρισμα)
αυτόνομο διαμέρισμα : ναι
Κατοικίδια : Όχι
Παιδιά : κατάλληλο
κατόπιν αιτήματος ενοικιάζουμε κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά :
Επιπλέον άτομο κατόπιν αιτήματος : 200 € άτομο/εβδομάδα
Τέλη καθαριότητας : 100 €/διαμέρισμα
2800.00 € 5600.00 €
ανά εβδομάδα
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Η περιοχή

Ακριβώς για να αναφέρω μερικούς από τους πιο όμορφους προορισμούς? το Φαράγγι της Σαμαριάς, το μεγαλύτερο εθνικό πάρκο στην Ευρώπη, την Κνωσό και τα αρχαιολογικά μουσεία στο Ηράκλειο και τα Χανιά, την Ελαφόνησο και τη Φαλάσαρνα, τις δύο παραλίες "Νότιας Θάλασσας" στο δυτικό τμήμα του νησιού, το Μπάλο, γνωστό και ως "Pirate's Bay" την ακραία δυτική πλευρά του νησιού. Η Κρήτη προσφέρει κάτι για όλους.

Παροχές

Πολυτέλειες
ασύρματη πρόσβαση στο internet, DVD player, θέα στη θάλασσα
Γενικά
ξαπλώστρες, κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, δύο πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων, κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, καταψύκτη
Standard
βραστήρα, τοστιέρα, σίδερο, στεγνωτήρα μαλλιών, πλυντήριο ρούχων, κρεβατάκι και καρεκλάκι
Δωμάτια Ισόγειο
4 υπνοδωμάτια (3 δίκλινα και 1 x 2 μονά), 3 μπάνια, επιπλέον καναπέδες
Δωμάτια 1. Όροφος
3 υπνοδωμάτια (1 διπλό και 2 x 2 μονό), 2 μπάνια, επιπλέον καναπέδες
Υπηρεσία
υπηρεσία καμαριέρας δύο φορές την εβδομάδα, αλλαγή πετσετών δύο φορές την εβδομάδα και αλλαγή σεντονιών εβδομαδιαίως
Ψυχαγωγία
τηλέφωνο, δορυφορική τηλεόραση, cd
Εξωτερικοί χώροι
ιδιωτικό κήπο, μπαλκόνι / βεράντα, ιδιωτική εξωτερική πισίνα (μη θερμαινόμενη) και ξεχωριστή παιδική πισίνα, μπάρμπεκιου
Πρόσβαση
πρόσβαση με αναπηρική καρέκλα, ασφαλές πάρκινγκ
© My Holiday Home 2024 | MHTE 97845123254788 | Web developement by Enter web