Μάιος, 2024
ΔΕ
ΤΡ
ΤΕ
ΠΕ
ΠΑ
ΣΑ
ΚΥ
1
2
3
4
5

Villa Jasmine

SCROLL

Περιγραφή καταλύματος

Η βίλα είναι χτισμένη σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα πολυτέλειας και άνεσης και προσφέρει την τέλεια υποχώρηση. Θα μπορείτε να βρείτε χαλάρωση και μοναξιά ή να απολαύσετε την παρέα της οικογένειας και των φίλων σας σε έναν άνετο χώρο συγκέντρωσης.
Μια από τις ανταμοιβές είναι η εύκολη πρόσβαση στην όμορφη πόλη των Χανίων.
Μόλις μερικά βήματα μακριά θα απολαύσετε την παραλία δίπλα στη θάλασσας.
Αυτή η ευρύχωρη και πολυτελής βίλα των 450m2, 6 υπνοδωματίων, βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία, 5χμ. Από την πόλη των Χανίων, μόλις 500μ. Από την αμμώδη παραλία, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα.
6 δίκλινα υπνοδωμάτια: αποτελούνται από 4 δίκλινα και 2 μονά κρεβάτια, 6 μπάνια, είναι κομψά και αποκλειστικά διακοσμημένα ενώ το σαλόνι και το τραπεζαρία με υπέρβαση μεγέθους με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρουν όμορφη θέα στη θάλασσα. Μαρμάρινα πατώματα και τεράστιες λευκές στήλες που στηρίζουν ένα ανοιχτό αίθριο, προσφέροντας θέα στον γαλάζιο ουρανό. Η είσοδος στο ισόγειο οδηγεί σε δεύτερο καθιστικό / τραπεζαρία και παρέχει χώρο για 2 επιπλέον άτομα.
Μια μοναδική βεράντα 130μ2 με θέα σε ιδιωτική έκταση 2500μ2, μια μεγάλη πισίνα 100μ2, δημιουργεί την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για να ζήσετε τον δικό σας μύθο στο νησί του μύθου. Αν ψάχνετε για ένα ήσυχο χαλαρωτικό και ιδιωτικό περιβάλλον, το Villa Jasmine είναι η επιλογή των ημερών.
Ως επισκέπτης μας θα λάβετε υπηρεσίες χωρίς να διακυβεύεται το απόρρητό σας.
Υπηρεσία πισίνας κατά τη διάρκεια του μήνα Απριλίου έως Οκτωβρίου! Κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση που διατίθεται και κατά τη διάρκεια του χειμερινού μήνα, καλωσορίζουμε φιλοξενούμενους όλο το χρόνο. Ζητήστε για τις προσφορές Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πληροφορίες

: 12
: 450 m2
: 6
: 6
 
Κοντινή παραλία : Καλαμάκι 0.5 km
Πλησιέστερο εστιατόριο : 0.5 km
Πλησιέστερο σούπερ μάρκετ : 0.5 km
Ημέρα αλλαγής : Flexible
Πρόσβαση : το αυτοκίνητο δεν είναι απαραίτητο
Θα εξετάσει : Μακροπρόθεσμες άδειες (πάνω από 1 μήνα)
Τέλη καθαριότητας : 250 €
Ειδικό πακέτο πολυτελείας : συσκευασία καλωσορίσματος και κρασί κατά την άφιξη
Επιπλέον άτομο κατόπιν αιτήματος : 200 € άτομο/εβδομάδα
5250.00 € 7700.00 €
ανά εβδομάδα
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Η περιοχή

Χανιά / Καλαμάκι Ακριβώς για να αναφέρω μερικούς από τους πιο όμορφους προορισμούς? το Φαράγγι της Σαμαριάς, το μεγαλύτερο εθνικό πάρκο στην Ευρώπη, την Κνωσό και τα αρχαιολογικά μουσεία στο Ηράκλειο και τα Χανιά, την Ελαφόνησο και τη Φαλάσαρνα, τις δύο παραλίες "Νότιας Θάλασσας" στο δυτικό τμήμα του νησιού, το Μπάλο, γνωστό και ως "Pirate's Bay" την ακραία δυτική πλευρά του νησιού. Η Κρήτη προσφέρει κάτι για όλους.

Παροχές

Πολυτέλειες
ασύρματη πρόσβαση στο internet, απόλυτη ιδιωτικότητα, θέα στη θάλασσα, καθαριστής νερού eSpring
Γενικά
ξαπλώστρες, κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, δύο πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες με πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, καταψύκτη, εστίες μαγειρέματος, φούρνο σε κάθε ένα
Πρότυπο
φούρνος μικροκυμάτων, πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο ρούχων, παιδική πολυθρόνα, κούνια και αξεσουάρ για το μωρό
Δωμάτια ισόγειο
2 υπνοδωμάτια (1 διπλό και 1 x 2 μονόκλινα), 1 master μπάνιο, 1 μπάνιο (ντους), σαλόνι με κουζίνα και τραπεζαρία
Δωμάτια 1 Όροφος
σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, 1 μπάνιο (ντους), WC, 1 υπνοδωμάτιο(1 διπλό)
Δωμάτια 2. Όροφος
3 υπνοδωμάτια (2 δίκλινα και 1 μονόκλινα), 3 μπάνια
Υπηρεσία
υπηρεσία καθαριότητας: καθαρισμός μία φορά κάθε δύο ημέρες (περισσότερο ή λιγότερο συχνά ανά αίτημά σας) υπηρεσία πλυντηρίου; καθημερινή αλλαγή σε πετσέτες και αλλαγή σεντονιών και πετσέτες πισίνας δύο φορές την εβδομάδα. κηπουρός, poolman, διευθυντής σπιτιών. μπάτλερ και σεφ με επιπλέον κόστος.
Καταλληλότητα
προσβάσιμο από αναπηρική καρέκλα, περιβάλλον με χαμηλά αλλεργιογόνα, κατάλληλο για ηλικιωμένους ή ασθενείς, παιδιά ευπρόσδεκτα
Ψυχαγωγία
τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ραδιόφωνο, στερεοφωνικό σύστημα, cd, DVD, WII
Εξωτερικά
κήπος, βεράντα, μπαλκόνι, μπάρμπεκιου, πάρκινγκ, καρέκλες και ομπρέλες, εξωτερική πισίνα (11 x 7) και ξεχωριστή παιδική πισίνα (5 x 3), αξεσουάρ πισίνας, πετσέτες μπάνιου,
© My Holiday Home 2024 | MHTE 97845123254788 | Web developement by Enter web